AdWords bureau2018-01-05T10:39:51+00:00

Adwords rådgivning

Markedsføring med AdWords kræver omtanke. Det er vigtigt at have en rådgiver med, som sørger for, at de betalte annoncer rammer den ønskede målgruppe. Derudover er god sporing, der kan give data om kampagnerne afgørende. God data sørger for et godt beslutningsgrundlag for om en kampagne kan betale sig. AdWords kampagner kører ikke altid fra start, og det kan derfor i nogle tilfælde kræve en vedvarende indsats før det begynder at give et afkast. I andre tilfælde vil det være en langvarig investering, som sørger for at øge kendskabet til din virksomhed og sikre længerevarende kundeforhold.

Hos Moving Digital er vi med hele vejen fra opsætning til rapportering, hvor du får følgende fordele:

  • Certificeret Google Partner bureau
  • Opsætning og løbende optimering af kampagner
  • Maksimerer potentialet i jeres annoncer
  • Dedikeret rådgivning
  • Fast rapportering blandt andet vha. Google Analytics.

Vil du vide mere om vores andre services inden for online marketing? Se mere her

.

Google-annoncer – får I nok ud af jeres annoncebudget?

Moving Digital kan integrere alle dine online marketing aktiviteter – Facebook, SEO, AdWords, hjemmeside m.m. – så du får en helhedsorienteret indsats, der har langsigtede mål for øje.

Ofte har virksomheder sat den digitale annonce-struktur sådan op, at der kører separate indsatser på sociale medier og Google. Vi kombinerer indsatserne, så I forøger effekten af annoncerne markant.

Den trafik I får fra Google kan anvendes til at målrette budskaber til selvsamme personer (helt ned på personniveau), når de er på Facebook. Det kan også gøres den anden vej. Vi opsætter effektive kampagner, hvor I maksimerer potentialet i de investeringer, I allerede har fortaget.

Du får udelukkende Certificeret Google Partnere til håndtering af AdWords-kampagner hos os.

Vi mener at betalt annoncering bør udføres med omtanke. Det er vigtigt at tage nogle forholdsregler inden din virksomhed kaster sig ud i AdWords-annoncering. Investeringen i de betalte annoncer skal i sidste ende kunne betale sig ind igen. Derfor spiller data samt indgående viden om trafikken på websitet en væsentlig rolle i vores analysearbejde.

.

.

adwords bureau nye kunder

Få input til optimering af din AdWords annoncering. Det første input koster ingenting – det er en mulighed for, at du kan lære os at kende.

.

.

Du får udelukkende Certificerede Google Partnere til håndtering af dine AdWords-kampagner

Tak, en e-mail er på vej!
{subscription-lastnamel}
Tak for din bestilling!
Tak, du er nu tilmeldt forløbet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, en e-mail er på vej!