Case med Crayon2019-05-29T15:44:44+00:00

Drytech

Tør kælder helt enkelt

Indehaver

Niels Olsen

Crayon Danmark

”Moving Digital tilbyder lige præcis det jeg har efterspurgt. Det har været en fleksibel aftale, hvor jeg kun betaler for de ting der har brug for – og det har været rart, at være et sted, hvor man ikke er bundet af et opsigelsesvarsel.

Der bliver taget aktion på tingene med det samme.

Drytech fik hjælp til søgeordsoptimering og generel markedsføring. Det startede med, at vi gennemgik de ting vi havde på daværende tidspunkt, og lavede herefter en plan.

Som udgangspunkt havde vi møde en gang om måneden, hvor der blev fulgt op og lavet status. Samarbejdet har budt på en fantastisk tilgængelighed. Vi har altid kunne sætte os ned og drøfte en konkret udfordring, og det har bare fungeret rigtig super.

Jeg havde en anden leverandør før, som jeg synes var alt for dyr, og det kunne Puneet så gøre billigere. Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med Moving Digital.”

Crayon Denmark

Danmarks førende virksomhed inden for optimering af investeringer i software

Kristian Joos fra Crayon

Director, Business Management

Kristian Joos

Crayon Danmark

”En af vores udfordringer var, at vi ikke havde den rigtige database af kunde-emner, som vi ønskede at nå ud til. Vi skulle for eksempel afholde et seminar, og ønskede at sende invitationer ud til en en specifik gruppe. Spørgsmålet var, hvordan fandt vi frem til de særlige LEAD’s, som ville have interesse i seminaret uden at bruge enorme salgs- og marketing-resourcer?

Puneets folk tog sig af hele processen. De stod for at udsende invitationer, lavede den rette landingpage – både den visuelle og indholdsmæssige del. Dernæst sørgede de for, at alle LEAD’s blev kvalificeret, så hver eneste person, vi tog kontakt med, reelt havde interesse i at deltage i vores seminar. Det endte med, at vi havde flere hundrede kvalificerede sign-ups til seminaret. I løbet af bare tre dage havde han skabt en hel kampagne i flere lande. Til dette seminar nåede vi op på en attendit convertion rate på 71 procent. Den normale ligger på 43 procent. Det betyder, at vi havde ramt præcist – og det er en besparelse af både tid og penge for os.

Vi er slet ikke i tvivl om, at samarbejdet med Puneet giver return of investment.

Kvaliteten af den data, man får hos Puneet, får man ikke andre steder. Og så er det kreativiteten, evnen og lysten til at tage initiativ og eksekvere, som er noget helt særligt, når man arbejder med ham. Han er på og kommer hele tiden med konkrete løsninger og forslag. Med Puneet er ’The sky, the limit’. Han er på forkant.

Vi bruger Puneet til både LEAD-generering og LEAD-kvalificering på flere markeder. Både i Finland, Danmark, Tyskland og Norge”

Analyse er vores stærkeste redskab

Derfor gennemgår en af vores eksperter jeres konkrete digitale materiale og kommer med relevant rådgivning, I kan implementere.

Skriv dig op og få input, der øger jeres lead inflow og hæver online salget.

Tak, en e-mail er på vej!
{subscription-lastnamel}
Tak for din bestilling!
Tak, du er nu tilmeldt forløbet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, en e-mail er på vej!