Digital strategi2018-01-05T10:47:45+00:00

Digital strategi

  • Undgå spildte aktiviteter
  • Undgå at det bliver et designprojekt – vi går efter forretningen
  • Analyse af konkurrenter
  • Retain-strategi

Få HJÆLP til den digitale indsats

Med den rette indsats, kan din virksomhed opnå flere kunder.

Når snakken falder på digital strategi, handler det ofte om specifikke tiltag inden for social media, digital content eller en online marketing. Hos Moving Digital integrerer vi de digitale muligheder i virksomhedens strategi. Vi tager udgangspunkt i den overordnede forretningsstrategi, og tilføre en digital forretningsmodel, der gør at I får mere ud af den trafik, der drives ind.

Analyse er vores stærkeste redskab! Hos os er data og målinger altafgørende byggesten, når det kommer til opbygning af solide digitale strategier. Effekten af hver eneste digitale investering bliver målt og vejet, så du undgår dyre fejlinvesteringer.

Et tæt samarbejde med dig

Typisk vil vi efterspørge data, som du allerede har oparbejdet i opstarten. Vi ønsker nemlig have det fulde kendskab til de involverede personer, produkter, kunder og hele købsprocessen. På den måde kan vi bedst udvælge metoder, som kan hjælpe mede at optimere din virksomhed. Et samarbejde med os er ikke et marketingprojekt, men et strategisk projekt.

Det er vigtigt, at din virksomhed følger med kundernes efterspørgsel og udvikler brand og produkter hertil. Viden fra kunder, marked og medarbejderne er centrale brikker, der skal være med til at få jeres digitale strategi til at gå op i en højere enhed. Det er hele grundlaget for eksekvering af strategien, så de fornødne ressourcer afsættes og de nye tiltag bliver ført ud i livet.

En stærk og effektiv strategi arbejder på tværs af virksomhedens organisation. Det handler ikke bare om at udvikle strategier for digital kommunikation og markedsføring eller IT. Hele virksomheden, dvs. Salg, online marketing, HR, kundeservice kommunikation, markedsføring osv., påvirkes i de forskellige funktioner og behov. Når vi arbejder med digital strategi er analysegrundlaget vigtigt. Derfor har vi mange forskellige aspekter med, fx:

  • Forretningsmæssige mål
  • Brand
  • Brugernes behov
  • Organisation
  • Medier og teknologi
digital strategi ledelse

Få input til optimering af din virksomheds strategi. Det første input koster ingenting – det er en mulighed for, at du kan lære os at kende.

Tak, en e-mail er på vej!
{subscription-lastnamel}
Tak for din bestilling!
Tak, du er nu tilmeldt forløbet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, en e-mail er på vej!