Email marketing2018-01-05T10:12:11+00:00

Email marketing

Få en E-mail marketing-maskine, som kører effektivt, smidigt og rammer jeres målgruppe med indhold, som interesserer dem.

E-mail marketing er din virksomheds direkte vej til postkassen hos eksisterende og potentielle kunder. Hvis man ønsker at forbedre dialogen med kunderne er Email en af de primære platforme. Det er et oplagt aspekt af virksomhedens marketingkampagne. Men man skal vise agtpågivenhed, eftersom der kan være stor risiko for at netop dine E-mail forsvinder ryger i spamboksen.
Moving Digital har nogle af landets bedste digitale eksperter inden for tilrettelæggelse og levering af E-mail marketing kampagner Vi tager udgangspunkt i sammenhængen mellem dit produkt eller service og kundes følelser. Derfor er det første spørgsmål vi stiller inden en email-kampagne igangsættes: Hvad skal modtageren føle?

Effektiv e-mail marketing kræver mange kvaliteter blandt andet valg af målgruppe, timing, mail-flow, budskab og kundens følelser.

Mail flow

Hos Moving Digital opsætter vi mail-flows, som sørger for at brugerne modtager e-mails i forhold til deres adfærd. Det er næsten umuligt at sælge noget til en person, der ikke har interesse i produktet. Derfor er en segmentering af din virksomheds mailliste ud fra brugeradfærd essentielt i vores arbejde.

Når vi tilrettelægger e-mail-kampagner er disse tre punkter i fokus:

  • Segmentering
  • Overvej pris og brug af rabatter:
  • Den røde tråd

Hvis du vil vide mere om Email marketing kan besøge vores blog.

Er dit budskab tydeligt?

Når dine kunder modtager et nyhedsbrev eller en salgsmail er der en grænse for, hvor mange budskaber de kan forholde sig til. Hos Moving Digital ser vi ofte mails, som af en elle anden årsag indeholder en lang række produkter, tilbud, budskaber, sidehistorier osv. Dette kan desværre medføre at nyhedsbrevet bliver irrelevant for modtageren. Derfor anbefaler vi ofte at være skarp og konkret i forhold til det, du vil fortælle til læseren – og ikke mindst hvorfor der er relevant for dem. Noget af det vigtigste inden for email marketing er at holde fokus og gøre budskabet klart og tydeligt.

email marketing breve på en lang række

Få input til optimering af din Email marketing. Det første input koster ingenting – det er en mulighed for, at du kan lære os at kende.

Tak, en e-mail er på vej!
{subscription-lastnamel}
Tak for din bestilling!
Tak, du er nu tilmeldt forløbet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, en e-mail er på vej!