Online marketing strategi2018-01-05T10:08:58+00:00

Online marketing strategi

For mange virksomheder både mellemstore og mindre, kan sammenkoblingen mellem ordene: strategi og online marketing være svært at forhold sig til.

Mange forbinder strategier med akademiske afhandlinger og langvarige processer. Derfor tager man et mere afslappet forhold til styring og strukturering af markedsføringsaktiviteter. Men i en digital tid, hvor nye kanaler hele tiden kommer til, er tilstedeværelse altafgørende – Som netop din virksomhed er nødt til at forholde sig til. Kort sagt: En digital plan er med til at påvirke fremtidige succes.

Hvordan skal din virksomhed arbejde med strategi?

Hos Moving Digital hjælper vi dig med at planlægning og eksekvering af online marketing strategi.
Vi har samlet en række grunde til, hvorfor du skal arbejde med strategi – og få hjælp til at komme i gang med online marketing.

Kunderne er digitale

Danmarks Statistik anslår at 94% af alle danskere har computer- og internetadgang. Med andre ord dine kunder er på internettet, derfor skal din virksomhed også være tilstede. Inden for digitale teknologier er udviklingen konstant, og nye medier kommer til. Derfor er det vigtigt at din virksomhed ikke overser nye kanaler med potentielle kunder.

Omstillingsparat

Et af formålene ved en online marketing strategi er at gøre virksomheden omstillingsparat. I kraft af at udviklingen går hurtigt, vil evnen til at tilpasse og omstille sig være centralt. Hvis du kan være på forkant, når nye teknologier kommer frem, bliver din virksomhed automatisk mere konkurrencedygtig.

Ensartethed

Kundernes vej til virksomheder kommer i stigende fra forskellige digitale medier. Derfor er ensartethed vigtigt, så kunderne bliver præsenteret for samme udtryk uanset platform. Med en online marketingstrategi er din virksomhed bedre rustet til mødet med potentielle kunder. Kunderne er ofte utålmodige og forventer at få samme modtagelse og service på tværs af kanalerne.

Overvej platform og mål

Ved at udarbejde en strategi tvinges din virksomhed til at overveje platforme og kanaler, så jeres indsats bliver fokuseret. Det er med til at fjerne spildtid og overflødige platforme. På den måde bliver jeres markedsføringsindsats mere fokuseret.
Mål er utrolig vigtigt inden for online marketingstrategi. Den sørger for at du løbende kan måle og optimere aktiviteterne.

Moving Digital hjælper dig med overblikket – Læs mere om digital strategi her.

online marketing strategi - cirkel med ikoner

Få hjælp til online marketingstrategi. Det første input koster ingenting – det er en mulighed for, at du kan lære os at kende.

Tak, en e-mail er på vej!
{subscription-lastnamel}
Tak for din bestilling!
Tak, du er nu tilmeldt forløbet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, en e-mail er på vej!