Online marketing2018-01-05T10:44:53+00:00

Online marketing

Vi samler alle dine online marketing aktiviteter ét sted! På den måde har du kun en kontaktperson, som hjælper dig med sparring, rapportering og spørgsmål.

Hos Moving Digital har vi nogle af markedets dygtigste digitale eksperter, som kan hjælpe din virksomhed med alle aspekter inden for markedsføring på internettet:

Online marketing dækker over et bredt udvalg af metoder / tilgange, som i større eller mindre grad hænger sammen. Blandt de mest populære er Google AdWords, Facebook Ads, SEO, Nyhedsbreve, Content Marketing osv.
Vi anbefaler, at du anvender en række af de forskellige metoder, når du markedsfører din virksomhed på internettet. Det handler om at skabe samspil mellem flere kanaler, som på den måde forstærker hinanden og gør din online marketing effektiv.

Få professionel hjælp til annoncering på søgenetværk

Betalt trafik til hjemmesiden er ofte den mest populære metode inden for online marketing. Dette skyldes, at din virksomhed opnår synlige effekter med det samme f.eks. i form af øget trafik, salg eller henvendelser. Det kræver dog en vis agtpågivenhed, eftersom en forkert tilgang kan medføre store udgifter uden medfølgende resultater. De mest benyttede kanaler er Google AdWords og Bing Ads.

Opnå gode placering på Google

For at opnå succes inden for søgemaskineoptimering (SEO) er det nødvendigt at arbejde med flere områder. Det kan være linkbuilding, teknisk optimering, tekstindhold, søgeordsanalyser og meget mere. Derudover er tid et vigtigt aspekt, når det kommer til SEO. Det er en langsigtet løsning, som også skaber langvarige resultater.

Boost dialogen med dine kunder

E-mail marketing er blandt de mest populære tilgange, fordi det er virksomhedens direkte vej til postkassen hos eksisterende og potentielle kunder. Men det er også stedet, hvor dit nyhedsbrev har stor risiko for at forsvinde i bunken af spammails. Moving Digital hjælper dig med at tilrettelægge E-mail kampagner.

online marketing medier

Få input til optimering af din online markedsføring. Det første input koster ingenting – det er en mulighed for, at du kan lære os at kende.

Tak, en e-mail er på vej!
{subscription-lastnamel}
Tak for din bestilling!
Tak, du er nu tilmeldt forløbet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, en e-mail er på vej!