SEO bureau2018-01-05T10:10:18+00:00

SEO bureau

Målet er at skabe indhold af høj kvalitet, som vækker interesse hos brugerne.
Og som med alt andet hos Moving Digital baserer hver eneste produktion sig på løbende analyser og data. Hvad virker…hvad virker ikke?

I vores indsats fokuserer vi på at gøre din virksomhed synlig på Google. Det har vi flere forskellige metoder til. Moving Digital er et SEO bureau, der udelukkende har fokus på at foretage etisk søgemaskineoptimering. Derfor får du ingen quickfixes eller specielle teknikker, der snyder søgemaskinerne. Google opdaterer løbende deres algoritmer, og hvis der anvendes teknikker, der snyder Google vil det med stor sandsynlighed blive straffet på et senere tidspunkt. Vi kender til flere eksempler på virksomheder med uetisk SEO-optimering, som pludseligt er raslet ned i søgeresultaterne pga. en ny opdatering fra Google. Vi overholder retningslinjer og tilgange, som Google har godkendt. Det handler om tålmodighed og vedholdenhed, når det kommer til optimering af organiske søgeresultater.

Hvorfor er SEO vigtigt?

Søgemaskineoptimering har i høj grad indflydelse på mængden af genereret trafik til din hjemmeside. Det betyder, at dine potentielle kunder anvender Google til at finde dig. Hvis kunderne efterspørger / søger efter dine produkter eller ydelser på Google, er det vigtigt at din virksomhed bliver set. Derfor skal du ikke være placeret, som nr. 64 ud af 100 søgeresultater. Det svarer til, at du ryger bagest i køen og dermed mindsker dine chancer for at få kontakt til potentielle kunder.

Gør din virksomhed synlig på Google

Vi kan få din virksomheds ydelser eller produkter på side 1 på Google, men vi giver ingen garanti for, at du bliver nr. 1. Et SEO bureau der opstiller garantier for urealistiske mål, anser vi som useriøst og ikke holdbart. Google tilpasser hele tiden deres algoritmer og kriterier i forhold til søgeresultaterne. Derfor ændres placeringerne konstant, hvilket kræver fokus på nye tendenser og teknikker. Vores mål er at levere holdbare resultater, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål på Google – Som i sidste ende kan måles i kroner og ører.

Hvis du vil være synlig i søgemaskinerne kan kombinationen af SEO og betalt annoncering være en effektiv metode – Læs mere om Google Adwords her

Briller med Google logo - SEO bureau (søgemaskineoptimering)

Få input til optimering af dine søgeresultater. Det første input koster ingenting – det er en mulighed for, at du kan lære os at kende.

Tak, en e-mail er på vej!
{subscription-lastnamel}
Tak for din bestilling!
Tak, du er nu tilmeldt forløbet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Tak, en e-mail er på vej!